ch mat

is de naam van mijn praktijk. Deze naam heb ik ooit eens gekozen omdat ik in de Chassestraat woonde. De ene keer wordt hij zonder en de andere keer met een streepje op de e geschreven. Zonder betekent het in het Frans jacht en met betekent het gejaagd van op jacht geweest zijn. Hoe toepasselijk is deze ooit "toevallig" gekozen naam nu.

De ene keer zijn we op jacht of op zoek naar iets, de andere keer hebben we gejaagd en gevonden wat we hebben wilden en treedt er een periode van rust en bezinning op. Soms zijn we op jacht en vinden we niet wat we hebben willen en blijven op zoek. Voor hulp in deze zoektocht kunt u bij mij in de praktijk terecht.

Voor het bewustwordingsproces zoek ik met mijn pendel bloesems uit zo dat er een remedie ontstaat met een speciaal voor deze persoon passende frequentie die hem of haar open stelt voor begrip en inzicht in de eigen situatie. Dit kan een nu spelende situatie zijn waarvoor we één keer een remedie maken maar ook kunnen we een aantal sessie's achter elkaar doen waarbij we als het ware onze rugzak vanaf dit moment stap voor stap leeg gaan maken. Dit geeft vaak veel inzicht in het hoe en waarom van de dingen en we hoeven deze rugzak dan niet meer mee te nemen bij elke stap die we zetten.

Ik adviseer, indien gewenst en/of nodig heel uitgebreid, over voeding, vitaminen, mineralen, kruiden en hoe het een en ander werkt in ons lichaam. Ik heb een studie gevolgd voor orthomoleculair therapeute volgens de psycho neuro immunologie. Dat houdt in dat ik naar de samenwerking en de biochemie tussen de systemen onderling kijk en de eventueel daar uit voort komende problematiek van daaruit kan behandelen. Verder behandel ik graag de voeten omdat deze veel te vertellen hebben over de aandachtspunten van ons lichaam, het heel ontspannend is en de reflexzonemassage bovendien blokkades opheft zodat energie weer vrij kan gaan stromen en het lichaam zijn zelfgenezend vermogen weer aan kan gaan spreken. Er kan voor één van deze behandelingen worden gekozen per keer maar er kan ook een combinatie gemaakt worden.